Lekstraat 29b
7523 HV Enschede
telefoon: 053 - 432 68 47
stuur een email

Wij werken voornamelijk in de regio Twente, maar ook projecten buiten de regio behoren tot de mogelijkheden. Hier volgt een overzicht van de reeds gerealiseerde projecten en de mogelijkheden:

• onderhoud aan woningen
• onderhoudsprojecten via de stichting ‘stedelijk wonen’ aan flats en woningen
• plaatsen van een complete dakopbouwen
• verbouwing van bedrijfspanden en winkels

Aannemingsbedrijf R. van der Linde realiseert al uw bouw- en verbouwplannen. Zelfs de kleine klussen, zoals de verbouw van uw badkamer of keuken is geen enkel probleem. Uiteraard is de lijst met mogelijkheden onbeperkt en te lang om hier compleet op te noemen. Wederom: graag maken wij met u een afspraak om u te verduidelijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwgarant
BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Ook Aannemingsbedrijf R. van der Linde is lid van BouwGarant en voldoet aan alle strenge BouwGarant-eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden we regelmatig gecontroleerd. Bij een BouwGarant-aannemer kunt u kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Alleen als u werkt met een bedrijf met het BouwGarant-keurmerk kunt u de VerBOUWgarantie afsluiten. De VerBOUWgarantie beschermt u tegen ernstige gebreken na de oplevering of een faillissement van de aannemer.

Als u een auto of tv koopt, verwacht u garantie. Waarom zou dat niet gelden bij een verbouwing of nieuwbouwproject?
Met de VerBOUWgarantie bent u verzekerd tegen de grootste risico’s.

Voor meer informatie over de voordelen van een VerBOUWgarantie verwijzen wij u graag naar www.bouwgarant.nl.
Via deze site kunt u tevens een VerBOUWgarantie afsluiten.